Stillingsannonse

Serviceelektriker i Oslo

Kampen Installasjon AS søker en dyktig serviceelektriker hovedsakelig for arbeid i Oslo!

Kampen Installasjon AS søker en dyktig serviceelektriker hovedsakelig for arbeid i Oslo!

Våre arbeidsoppgaver er meget variert, og det geografiske området er stort, med arbeider i hele Oslo og Akershus. Primært dreier det seg om arbeid på privat- og mindre nærings anlegg. Hovedsakelig vil det være vanlige serviceoppdrag og rehabiliterings-oppdrag, men også mye lyssetting og smarthussystemer. Kampen Installasjon AS består i dag av 9 ansatte, hvorav 2 kontormedarbeider, 2 lærlinger og 6 montører.

Du som søker må være selvstendig og serviceinnstilt, ha god forståelse for faget og ha fagbrev som elektriker. Du bør i tillegg ha gode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig, samt førerkort kl. B.

Vi ser etter deg som er opptatt av kvalitet og har evnen til å gi “det lille ekstra” til våre kunder. Du må også tidvis håndtere en hektisk periode blant hyggelige kolleger. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og gode betingelser.

Føler du at beskrivelse passer deg godt, setter vi pris på om du tar kontakt med Bjørn Michalsen på 22 19 75 93 for en hyggelig prat, eller send en e-post til bjorn@kampeninstallasjon.no

Tiltredelse av stillingen etter avtale!